Staarup Hovedgaard – et fantastisk sted med antikke møbler og artefakter

Staarup Hovedgaard er en fascinerende herregård beliggende i en smuk beliggenhed. Ejeren af herregården, Torsten Staarup, har indsamlet antikke møbler og artefakter siden han var en ung dreng. Han købte alle møbler og genstande fra forskellige lande rundt om i verden.

Staarup Hovedgaard er en privat herregård, der er åben for offentligheden. Det blev bygget i 1719 og er bevaret siden da. Denne herregård er kendt for sine antikviteter og møbler samt for sin samling af folkekunst.

At leje en antik herregård er en oplevelse for livet. Ikke kun stedets udseende, men også historien, der ligger i det. Et sted, der kan bruges som din flugt eller som din inspiration til at skabe nyt arbejde om emnet antikviteter og antikke møbler.

Staarup Hovedgaard er en sådan ejendom i Danmark, ejet af Sten Stenderup Hvedgaard, der har samlet antikviteter siden sin ungdom. Godset indeholder omkring 200 vintage møbler, malerier og artefakter, der går tilbage til mere end to århundreder. Godset har mere end 1.000 værelser og 15 slotstårne med udsigt over Hans Christiansens Gård (billedet ovenfor). Han købte Staarup Hovedgaard i 1998 af en dansk møbelhandler for omkring 30 millioner

Antik møbeludstilling

Det er muligt at have en lille udstilling i en herregård, der har været i familien i generationer. Det blev bygget af en berømt møbelfabrikant i slutningen af 1800’erne og er nu en privat ejendom. Museet giver besøgende et indblik i ejernes liv.

Antikke møbler er en kunstart, der har eksisteret i over 300 år. Det har sin egen unikke stil, og derfor skabes forskellige samlinger baseret på det. Staarup-Hovedgaard-samlingen er en af de største private samlinger af antikke møbler på Nørrebro, København.

En stor samling antikke møbler er udstillet på Staarup Hovedgaard, som blev bygget i 1666. Det er usædvanligt, at en herregård er åben for offentligheden. Men Hovedgaard har været åben siden 1963, og i dag kan den rumme op til 400 besøgende ad gangen. Målet her er at skabe en atmosfære, der er både moderne og traditionel; et engagerende miljø, hvor besøgende kan lære om, hvordan livet var for generationer siden.

Author: admin